ÉLET VIRÁGA JÓGASTÚDIÓ

KEZDŐ JÓGA TANFOLYAM

 

Kezdő jóga tanfolyam

Lépj be a jóga varázslatos világába és tedd meg az első lépéseket szegedi jógastúdiónk kezdő jóga tanfolyamán keresztül!

A kezdő jóga Szegeden is népszerű

A tanfolyam célja, hogy biztos alapot nyújtson a jóga gyakorlásához a teljesen kezdők és az újrakezdők számára egyaránt. Tudjuk, hogy az otthoni vagy online órák követése néha kihívást jelenthet, és hiányzik a személyes irányítás és a tapasztalt oktató segítsége, éppen ezért hoztuk létre ezt a 10 alkalomból álló kurzust. Itt személyesen találkozhatsz képzett oktatóinkkal, akik szenvedéllyel tanítanak meg a biztonságos és magabiztos jógázás alapjaira.

A szegedi Élet Virága Jógastúdió oktatói büszkék arra, ha a tanulóik elsajátítják a helyes testtartás és a jógagyakorlatok biztonságos végrehajtását. Biztosan te is jól tudod, hogy elég csak egy rossz mozdulat, és azonnal érezhetők annak komoly következményei. Türelmes és segítőkész oktatóink külön hangsúlyt fektetnek az ászanák helyes kivitelezésére, és lépésről lépésre vezetik be a kezdő jóga hallgatóit ebbe a varázslatos világba.

Neked való a kezdő jóga tanfolyam?

 • Ez a tanfolyam neked szól, ha még soha nem jógáztál, de már gondolkodsz egy ideje, hogy belevágsz.
 • Jógázol otthon, de bizonytalan vagy, hogy jól végzed-e a gyakorlást, és szeretnéd, hogy egy oktató keze alatt megtanuld az ászanák biztonságos és helyes kivitelezését.
 • Jógázol egy ideje, de valahogy mégsem éreztél még rá a jóga igazi lényegére, így szeretnél egy kicsit mélyebb tudásra szert tenni és megismerkedni a jóga eszköztárával.
 • Szeretnél megtanulni stresszoldó technikákat, légzőgyakorlatokat, amiket a mindennapokban is alkalmazhatsz.
 • Szeretnél megtanulni biztonságosan és preventíven otthon gyakorolni, elsajátítani az ászanák helyes végzését, hogy a tanfolyam után azokat majd otthon is hasznosíthasd.
 • Szeretnél fejlődni és kiteljesedni a jóga segítségével, jobban megismerni önmagad és a tested határait, és azokon túllépve közelebb kerülni a valódi önmagadhoz.

Ha legalább egy pontban is magadra ismertél, tanfolyamunk neked szól!

Mi vár majd rád a jógastúdióban?

A teljes tanfolyam egy 10 alkalomból álló program, amely egyenként 120 perces. Ez idő alatt 30 perc jógaelmélet és 90 perc gyakorlás vár rád. Minden alkalom egymásra épül, így lehetőséged van fokozatosan elmélyülni a jóga világában, és hétről hétre tapasztalhatod majd magadon a fejlődést.

A tanfolyam felépítése:

 1. alkalom: Gerincjóga alapok, testtudat fejlesztése
 2. alkalom: Álló ászanák
 3. alkalom: Álló és egyensúly ászanák
 4. alkalom: Napüdvözletek
 5. alkalom: Csípő fókuszú gyakorlás, Hold üdvözlet
 6. alkalom: Erő ászanák
 7. alkalom Csakra jóga
 8. alkalom Flow jóga
 9. alkalom Hatha jóga, ismétlő gyakorlás
 10. alkalom fordított testhelyzetek, fejenállás

Kortól, nemtől függetlenül, csatlakozhatsz a tanfolyamhoz.
Ezt a tanfolyamot két oktató tartja felváltva, ezzel is színesítve a tanulási folyamatokat.

Ragadd meg ezt az izgalmas lehetőséget, és csatlakozz a Kezdő Jóga Tanfolyamunkhoz! Mi várunk Szegeden, az Élet Virága Jógastúdióban.

A 10 alkalmas tanfolyam ára: 38.000 Ft

Jelentkezés: eletviragajoga@gmail.com
Telefon: 0620/397-8500

kezdő jóga tanfolyam -Strifler Attila jógaoktató

Strifler Attila

kezdő jóga tanfolyam -Boros Gyevi Anita

Boros Gyevi Anita

Ne várj tovább, jelentkezz most, és csatlakozz hozzánk egy olyan csodálatos utazásra, amely a jóllét, a belső béke és az önfejlesztés felé vezet!

Az elméleti rész során alaposan megismered a jóga alapvető fogalmait, az elveket és a jógafilozófiát. Ez az ismeretanyag segít megérteni a gyakorlatokat, és azok egész testre gyakorolt pozitív hatását. 

A jógaelmélet segít abban, hogy összekapcsold a tested és az elméd, és megértést nyerjen számodra a jóga mélyebb jelentése.
Az aktív gyakorlati rész során kipróbálhatod és elsajátíthatod a legfontosabb jóga mozdulatokat és ászanákat. 

Az oktató vezetésével végrehajtott gyakorlatok segítenek abban, hogy testi szinten megtapasztald a jóga jótékony hatásait. Fokozatosan erősíted és rugalmassá teszed a testedet, miközben megtapasztalhatod, hogyan javul az egyensúlyod és a testtudatosságod.

Kezdő jóga tanfolyamunk egy strukturált és fokozatosan haladó tanfolyamként segít felépíteni a jógázás alapjait, és biztosítja a megfelelő tudást a további fejlődésedhez.

További információk a kurzusról

Időpontok: A következő tanfolyam 2024 szeptemberében indul

Fizetési módok: Készpénzben, SZÉP kártyával a stúdióban, vagy átutalással.
Amennyiben valamelyik alkalomra nem tudsz eljönni, lehetőség van az alkalmat felhasználni az Élet Virága Jógastúdió bármelyik órájára a tanfolyam ideje alatt.

Férőhelyek korlátozott létszámban érhetőek el, ezért, ha szeretnél csatlakozni hozzánk, jelentkezz minél hamarabb. A jelentkezés a tanfolyam díjának befizetésével válik teljessé.

A tanfolyam a szegedi Élet Virága jógastúdióban kerül megtartásra, ahol minden eszközt biztosítunk a gyakorláshoz.

Bármi kérdésed lenne, keress bizalommal!

vélemények a tanfolyamról