ÉLET VIRÁGA JÓGASTÚDIÓ

jógaoktatók

kezdő jóga tanfolyam -Boros Gyevi Anita

Boros Gyevi Anita

jógaoktató, a stúdió vezetője

Mondhatnám, hogy a véletlennek köszönhetem, hogy megismerkedtem a jógával, de mint tudjuk, semmi sem történik véletlenül. 2012 tavaszán ismerkedtem meg először a jógával, bár idő közben feljöttek gyermekkori emlékeim is, hogy mégsem ez volt az első találkozás. Pár éves lehettem talán, amikor egy családi barátunkat láttam jógázni, nem értettem semmit abból amit csinált, de végtelen csodálattal és ámulattal néztem, ahogyan gyakorol. Mindig szívesen voltam vele, mert azt éreztem rajta, hogy ő tud valamit, amitől sokkal boldogabb.

De az igazi nagy találkozás egy kicsit váratott még magára. Gyermekkoromban sokat mozogtam, sportoltam, szertornáztam, de valahogy egyik mozgás sem érintett meg igazán. Amikor először jógáztam, nagyon ügyetlennek, gyengének éreztem magam, végigküzdöttem a 60 percet, olyan volt mintha az életemért jógáznék… de ami utána történt, az számomra is egy új tapasztalás volt. Sokkal nyugodtabbnak, könnyebbnek éreztem magam. Akkoriban nem kis súlyfelesleget szedtem magamra, és azt éreztem, hogy talán ez az út segíti legjobban az életmód váltásom.

Elkezdtem rendszeresen jógázni, hetente háromszor, egyre jobban mentek az ászanák, de nem igazán érdekelt, hogy mi van a testmozgáson kívül ebben a gyakorlásban. Azt viszont láttam, hogy elkezdtek leolvadni rólam a kilók, és éreztem, hogy ez most már több puszta testedzésnél. Jött egy lehetőség, hogy megpróbálkozzak az oktatással, és pár hónap múlva már a Mandala Gerincjóga oktatóképzésén csücsültem. Azt hiszem egyre jobban beszippantott a jóga világa, és egyre nagyobb étvággyal, kíváncsisággal vetettem bele magam a tanulásba. Elkezdtem megváltozni, illetve felismerni mindazt, hogy ki nem vagyok, elkezdtem keresni a választ, hogy ki is vagyok én?! Majd jöttek az újabb és újabb oktatóképzések, Hatha jóga, Meditáció és relaxáció, Kismama és Baba mama oktatóképzés, és a legújabb nagy szerelem a fasciális szemléletű Flow.

Idő közben létrehoztam egy oldalt: A jóga:Úton önmagadhoz, ahol elkezdtem megosztani veletek a tapasztalásom, felismeréseim, amit az utam során megélek. A jóga számomra a kapcsolódás, önmagamhoz, és hozzátok akik eljönnek az óráimra. Szeretném, ha ti is megtapasztalnátok mindazt a csodát, amit a jóga gyakorlása hozhat az ember életébe. Változásokat, felismeréseket, energiákat, tisztulást, önmegvalósítást. Várlak szeretettel az óráimra, hogy együtt szebbé tegyük a világot! 🙂

végzettségek

ο Gerincjóga oktató – 2014 – Mandala Jógastúdió Szeged (110 óra)

ο Hatha jóga oktató – 2016 –  Mandala Jógastúdió Szeged (200 óra)

ο Meditáció és relaxáció továbbképzés – 2017 – Mandala Jógastúdió Szeged -Márk Tamás (40 óra)

ο Kismama és Baba mama jógaoktató – 2018 – Sarasvati Jógastúdió Budapest (130 óra)

ο Fasciális szemléletű jóga flow oktató – 2019 – Samadhi Jógastúdió Budapest (110 óra)

ο Life és Art Coach – 2022- Indigo Coaching Kft. Budapest (120 óra)

ο Mobility a funkcionális mozgás oktatói továbbképzés- 2023- Spala Korina jógastúdió Budapest