ÉLET VIRÁGA JÓGASTÚDIÓ

OKTATÓINK

herédi éva

jógaoktató

A mozgás 10 éves korom óta része az életemnek, akkor kezdem szertornázni. Komoly eredményeket sosem értem el, nem vagyok versenyző típus. Viszont ami igazán fontos számomra, azért elszántan küzdök!

Felnőtt koromra az edzőtermek világa maradt. Nagy szerelem volt a spinning, de éreztem, hogy valami még mindig hiányzik! Hamarosan kiderült, hogy komoly problémáim vannak a gerincemmel, nem véletlenül vannak fájdalmaim. Ekkor merült fel bennem, hogy talán a jóga lenne a megoldás, mégis először inkább kipróbáltam szinte az „összes” mozgásformát, de egyikben sem tudtam kiteljesedni. Egyre jobban éreztem a jóga hívását, azt, hogy jót tenne nekem. Ennek ellenére eltelt még néhány év, mire szembe jött velem az egyértelmű jel: „Kezdő jóga tanfolyam indul az Élet virága stúdióban”! Persze jöttek az ellenérvek a fejemben…nem fogom tudni helyesen csinálni; mit fognak szólni a többiek, hogy ügyetlen vagyok?! De belevágtam, és hazaértem! Minden percét élveztem! Megéreztem, hogy a testgyakorlásnál sokkal többet ad számomra a jóga!

Ez két éve történt, azóta bizonyossággá erősödtek ezek az érzések! Majd újabb jelet küldött nekem a sors…oktató képzés indult a stúdióban! És ismét kétségek fogtak el…elkezdjem-e 50 plusszosan, a többiek biztosan sokkal ügyesebbek lesznek!

Szeretném megköszönni oktatóimnak a megerősítést, hogy nekem is éppen annyira van ott helyem, mint bárki másnak! Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy már oktatóként találkozhattok velem a stúdióban, ahonnan a jóga utam elindult! Viszont egy fontos tanácsot máris tudok adni: Hallgass a megérzéseidre, és kövesd azokat! Ne várj éveket, ha Te is megkapod a jelet! Ha tehetném, sokkal hamarabb fordulnék a jóga felé! Megtapasztalva jótékony hatását 50 év felett, másoknak is szeretném megmutatni, átadni!    

végzettségek

ο Hatha jóga oktató – 2023 –  Élet Virága Jógastúdió Szeged (200 óra)