ÉLET VIRÁGA JÓGASTÚDIÓ

KAPD EL VELÜNK A FLOW-T! HAMAROSAN INDUL 130 ÓRÁS JÓGA FLOW OKTATÓ KÉPZÉSÜNK!

A jóga világa végtelen lehetőségeket kínál az önfejlesztésre és a tanulásra. Ahogy mondják, egy képzés nem képzés – az egész élet egy folyamatos tanulás és tapasztalás folyamata, de ezt jógásként már biztosan tudod jól. Ha te is úgy érzed, hogy megrekedtél, vagy szükséged van valami izgalmasra, valami újra, ami lendületbe hoz, a legjobb helyen jársz.

Ideje szintet lépni a jóga művészetében!

A 130 órás Jóga Flow oktató képzésünk fasciális szemléletével tökéletes lehetőséget kínál számodra, hogy új szintre emeld a jógaoktatásod.

Miért érdemes Jóga Flow-t választani?

A Jóga Flow gyakorlás egy dinamikus műfaj, amely a légzés ritmusára építve alakítja a mozdulatokat. A folyamatosság és áramlás elve alapján egyik ászanából a másikba vezetve a testet, lehetőséget adva a mélyebb önismeretre és a mozgás szabadságának megtapasztalására. A legfontosabb, hogy ebben a stílusban nem az ászanák tökéletessége a cél, hanem a test és lélek harmóniájának megtalálása.

Ha akár csak egyre is igen a válaszod, képzésünkön a helyed!

  • Úgy érzed, hogy megrekedtél eddigi képzéseid során?
  • Kiégtél és nincs motivációd?
  • Szükséged van töltődésre a saját óráid mellett?
  • Szeretnél egy új jógairányzattal megismerkedni?
  • Haladó szintű jógapózokat gyakorolnál?
  • Elmélyítenéd a saját gyakorlásod?
  • Érdekel a fasciális szemlélet és egységben gondolkodsz?
  • Hiányzik a flow az életedből?

Szabadítsd fel a testet, a lelket, támogatja a stresszoldást és a belső egyensúly megtalálását. A folyamatos áramlásnak köszönhetően javítható a testtudatosság és a mozgáskoordináció, amely elengedhetetlen a mindennapi életben.

De mi is az a fasciális szemlélet?

A fascia a testet behálózó kötőszövet, amely összeköti az izmokat, ízületeket, csontokat és idegeket egy nagy rendszerben. A fasciális szemlélet szerint az emberi mozgás nem csak egyes izmok működése, hanem a teljes teststruktúra összhangja. Ez a szemlélet lehetővé teszi, hogy a jógaórák során egy mélyebb, átfogóbb megértést nyerjünk a test működéséről.

Az új kutatások szerint a fascia mindent mindennel összekötő szervrendszer, amely segíti az elasztikusságot és a mozgástartomány növelését. A jóga pózai pedig tökéletesen illeszkednek ebbe a struktúrába, lehetőséget adva a test teljes egységének működésére.

A flow jóga, ami megváltoztat

Flow jóga oktatóvá válni nemcsak egy új technikát tanít meg neked, hanem alapvetően megváltoztatja a tanítási stílusodat és a jógaóráid minőségét. Ez az áramló, dinamikus jógastílus lehetővé teszi számodra, hogy sokkal kreatívabb és interaktívabb órákat tarts, amelyek minden egyes alkalommal új élményt nyújtanak tanítványaidnak. Az óráid sokkal élvezetesebbek lesznek, és a tanítványaid is jobban fogják értékelni azokat, hiszen mindig valami újat tanulhatnak tőled.

A jóga gyakorlása során a légzés és a mozgás harmóniájára koncentrálsz, ami segít abban, hogy mélyebb kapcsolatot alakíts ki a tanítványaiddal. Ez a kapcsolat nemcsak az órákon belül, hanem azokon kívül is erősödik, hiszen a tanítványaid érezni fogják az elhivatottságodat és a törődésedet. Így sokkal jobban tudsz majd reagálni az igényeikre és a fejlődésükre, ami mindkét fél számára gyümölcsöző.

Hogyan is épül fel a jóga flow képzés?

A 130 órás képzés során 10 tanítási napot (80 óra), 16 hospitálást (24 óra), és 26 óra egyéni tanulást kínálunk online anyagokkal és ajánlott irodalommal. Az oktatás időpontjai előre meghatározott ütemterv szerint zajlanak majd. Szeptemberben kezdünk és november végére már el is sajátítod a képzés csínját bínját.

A képzés témái:

  • Jóga Flow elmélet
  • Ászana elemzés
  • Napüdvözlet gyakorlatsorok
  • Energetika a jógában (csakrák, bandhák, pránajáma, légzőgyakorlatok)
  • Relaxáció és meditáció
  • Oktatásmódszertan, óravázlat készítés
  • Segítségnyújtás és igazítás a jógaórán
  • Fasciális láncok és jógaanatómia

Ami biztos, hogy a Jóga Flow oktatói képzésünk során rengeteg új perspektívát és inspirációt kapsz majd. 

Kapd el a flow-t velünk, és tedd a jógaóráidat még emlékezetesebbé! Fejlődj velünk és találkozzunk a jógaszőnyegen az Élet Virága Jógastúdióban!

Namaste!

Facebook